INFORMATION‎ > ‎

Finals Bell Schedules Spring 2018

Tuesday, May 29th


1 - 8:00 – 9:35 (95 min)

3 - 9:45 – 11:20 (95 min)

5 - 11:30 – 1:30 (90 min + 30 min for lunch)

1st Lunch 11:30 – 12:00

2nd Lunch 12:00 – 12:30 study for first 30 minutes, lunch, test for last hour

3rd Lunch 12:30 – 1:00 test, lunch, return to class for the last 30 minutes

7 - 1:40 – 3:15 (95 min)


Wednesday, May 30th

2 - 8:00 – 9:35 (95 min)

4 - 9:45 – 11:20 (95 min)

6 - 11:30 – 1:30 (90 min – 30 min for lunch)

Lunch 11:30 – 12:00

12:00 – 12:30 study for first 30 minutes, lunch, then test for last hour

12:30 – 1:00 test, lunch, return to class for the last 30 minutes

0/8 - 1:40 – 3:15 (95 min)

10 minute passing periods

Please send your students to lunch on Wednesday based on the following:

 

Math, Music, PE, Business, FCS & Study Halls - 1st lunch 11:30 - 12:00

Language Arts & World Language - 2nd lunch 12:00 - 12:30

Science, Social Studies, IT & Art - 3rd lunch 12:30 - 1:0

Comments